...you a go tired fee see me face, cant' get me out a the race...
politics , economy
from ssta73 ssta73 on 2011-04-15 02:35
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ
from ssta73 ssta73 on 2011-04-07 15:35
wait..Voting.. bad good
6 comments

Ενας διασκεδαστικός τρόπος που δείχνει την απάτη πίσω από το τραπεζικό σύστημα.


Δείτε οπωσδήποτε το τέλος της ταινίας (στο δεύτερο μέρος), όπου τίμησαν δεόντως εμάς τους Έλληνες, αν και με έναν αρκετά αμερικάνικο τρόπο.
Απολαύστε και… μορφωθείτε!

http://www.youtube.com/watch?v=X5DYw1HZXH0&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=O2OtMO13Iy4&feature=player_embedded
from ssta73 ssta73 on 2011-02-18 02:14
wait..Voting.. bad good
3 comments
..... ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ. Μονο μέσω ΠΑΣΟΚ οι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ. Αρκεί να σκεφτει κανεις οτι ο υπουργος Πολιτισμού και ο υπουργος Τύπου ήταν άγνωστοι σε όλους μας, έσκασαν απο το πουθενά, καμία συμμετοχή πουθενά, εντελώς άγνωστοι στον λαό.
Επίσης θυμάμαι την κυρά ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ως γκομενα του μακαρίτη του ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ (ευρωβουλευτού ΣΥΝ) και τους φίλους του να τον κοροιδεύουν για το μπάζο που πηδούσε.... καλά ρε που τη βρήκες αυτή τη χαζή του λεγαν οι φιλοι σε στιγμες χαλάρωσης στη σάουνα και το χαμάμ.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩN ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ: ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ: ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ, Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤοΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ (πριν χρονια πάλι με το ΠΑσοκ τα κατάφεραν στο χρηματιστήριο):
1.ΤΗΝ ΚΑΤΑ 50% ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΙ
 2.ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
Στη συνεχεια το τελειοτικό χτύπημα για την χώρα μας θα δωθεί στους τομεις της υγείας και παιδείας.

ΕΧΩ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ 3ο ΣΤΆΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ (ΠΑΙΔΕΙΑ & ΥΓΕΙΑ) θα δωθει από ΑΛΛΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥΣ. Ο Γιωργάκης θα φτάσει μέχρι το σταδιο 2.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥΣ "Ο ΚΥΡ ΧΡΥΣΟΧΟϊΔΗΣ" ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΤΑΔΙΟ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.

... Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η λοιπον στον ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ. Επισης πιστεύω είναι πολύ πιθανόν πριν αναλάβει την εξουσία να προχωρήσουν σε δολοφονία πολιτικού προσώπου, έτσι ωστε να επιφερουν αναστάτωση , αποπροσανατολισμό, σύγχιση και μεγαλύτερο τρόμο στους κατοίκους της χώρας μας.

... εκτος και αν ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗς φυγει απο τη μέση .... για το καλό της χώρας μας.

ΤΕΛΕΙΌΝΟΝΤΑΣ ΣΑς ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΚΑΙ αγαπαει ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ... ΕΠΙΣΗς ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ πάρα πολλα δημόσια αγαθά. Α ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚο ΕΙΝΑΙ ΤΟ "Ρ...!!!)

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.... ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.... ΚΑΙ ΩΣ ΤΟΤΕ ... Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ..... μας την πέφτουν απο παντού... οι Α Μ Ε Ρ Ι Κ Α Ν Ο Ι  με τα μικρα ηλίθια ανθρωπάκια (πράκτορες) τους.


ssta73
from ssta73 ssta73 on 2011-02-16 21:30 3 comments
wait..Voting.. bad good
ρε ουσσσσστ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ρε ουσσσσστ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
from ssta73 ssta73 on 2010-11-19 13:41
διαβάστε το .... ερχονται και χειρότερες μέρες ....
from ssta73 ssta73 on 2010-10-28 12:47
apatris
from ssta73 ssta73 on 2010-10-21 14:03
1 1 votes
wait..Voting.. bad good
.... ....
from ssta73 ssta73 on 2010-10-21 14:00
1 1 votes
wait..Voting.. bad good
.... ....
from ssta73 ssta73 on 2010-02-26 09:19
wait..Voting.. bad good
3 comments
Αφιερωμένο στον αρχισυντάκτη του περιοδικού Focus

Αυτό το μήνυμα μας ήρθε απο φίλους και σκεφτήκαμε πως αξίζει να σας το στείλουμε

 


Αξιότιμε κύριε Helmut Markwort, αρχισυντάκτη του περιοδικού Focus

Το εξώφυλλο του περιοδικού σας (αριστερά) είναι κακόγουστο και χυδαίο. Ανησυχείτε για τα «φράγκα» σας και αυτό δεν σας εμποδίζει να προσβάλλετε την ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας μας.

Πολιτισμός κ. Markwort είναι το εξώφυλλο του περιοδικού της ομάδας μας (δεξιά). Πολιτισμός είναι ο Σάτυρος του Αρχαιολογικού Μουσείο Αθηνών. Ελπίζουμε να τον γνωρίζετε.

Η σημερινή έκδοση του περιοδικού μας και η παρουσία του Σατύρου είναι αφιερωμένη σε εσάς, στους συνεργάτες σας και στο έγκυρο περιοδικό σας!

Ας σταθούμε όμως στα «φράγκα» γιατί, από όλα όσα γράφετε, αυτά και μόνο φαίνεται να σας ενδιαφέρουν.

Λέμε λοιπόν: ας πληρώσει η Γερμανία τις αποζημιώσεις για τα εγκλήματα που έγιναν στην Ελλάδα στη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου, ας επιστρέψει το χρυσό που υφάρπαξε από τη χώρα μου και τότε θα δούμε ποιος χρωστάει ποιόν! Όσο για τους απατεώνες, σας συμβουλεύουμε να τους ψάξετε στις φυλακές του Μονάχου. Απάτη δεν γίνεται μόνο με έναν. Χρειάζονται τουλάχιστον δύο! Το όνομα SIEMENS, das "Flaggschiff" Deutschlands και οι δωροδοκίες, σας θυμίζουν τίποτα;

Η πρέπει να φρεσκάρουμε τη μνήμη σας για τα υποβρύχια
designed in Germany που "μπατάρουν" στου Σκαραμαγκά και τα τανκ που δεν δέχεται να "ψωνίσει" η Ελλάδα από τη χώρα σας; Η μήπως δεν γνωρίζατε πως η Γερμανία έχει μεταβληθεί τα τελευταία χρόνια στο μεγαλύτερο προμηθευτή οπλικών συστημάτων της Ελλάδας και πιέζει ασφυκτικά με κάθε τρόπο τη χώρα μου να αγοράσει το Eurofighter;

Δε φταίτε όμως εσείς. Φταίει ο Έλληνας πολίτης που ανέχεται προσβολές σαν τη δική σας αλλά και την ανεπάρκεια των πολιτικών, που κακώς επέλεξε να τον κυβερνούν!

Φιλικά

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

 

 

P