...you a go tired fee see me face, cant' get me out a the race...
politics , economy
from ssta73 ssta73 on 2010-02-26 08:19
wait..Voting.. bad good
3 comments
Αφιερωμένο στον αρχισυντάκτη του περιοδικού Focus

Αυτό το μήνυμα μας ήρθε απο φίλους και σκεφτήκαμε πως αξίζει να σας το στείλουμε

 


Αξιότιμε κύριε Helmut Markwort, αρχισυντάκτη του περιοδικού Focus

Το εξώφυλλο του περιοδικού σας (αριστερά) είναι κακόγουστο και χυδαίο. Ανησυχείτε για τα «φράγκα» σας και αυτό δεν σας εμποδίζει να προσβάλλετε την ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας μας.

Πολιτισμός κ. Markwort είναι το εξώφυλλο του περιοδικού της ομάδας μας (δεξιά). Πολιτισμός είναι ο Σάτυρος του Αρχαιολογικού Μουσείο Αθηνών. Ελπίζουμε να τον γνωρίζετε.

Η σημερινή έκδοση του περιοδικού μας και η παρουσία του Σατύρου είναι αφιερωμένη σε εσάς, στους συνεργάτες σας και στο έγκυρο περιοδικό σας!

Ας σταθούμε όμως στα «φράγκα» γιατί, από όλα όσα γράφετε, αυτά και μόνο φαίνεται να σας ενδιαφέρουν.

Λέμε λοιπόν: ας πληρώσει η Γερμανία τις αποζημιώσεις για τα εγκλήματα που έγιναν στην Ελλάδα στη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου, ας επιστρέψει το χρυσό που υφάρπαξε από τη χώρα μου και τότε θα δούμε ποιος χρωστάει ποιόν! Όσο για τους απατεώνες, σας συμβουλεύουμε να τους ψάξετε στις φυλακές του Μονάχου. Απάτη δεν γίνεται μόνο με έναν. Χρειάζονται τουλάχιστον δύο! Το όνομα SIEMENS, das "Flaggschiff" Deutschlands και οι δωροδοκίες, σας θυμίζουν τίποτα;

Η πρέπει να φρεσκάρουμε τη μνήμη σας για τα υποβρύχια
designed in Germany που "μπατάρουν" στου Σκαραμαγκά και τα τανκ που δεν δέχεται να "ψωνίσει" η Ελλάδα από τη χώρα σας; Η μήπως δεν γνωρίζατε πως η Γερμανία έχει μεταβληθεί τα τελευταία χρόνια στο μεγαλύτερο προμηθευτή οπλικών συστημάτων της Ελλάδας και πιέζει ασφυκτικά με κάθε τρόπο τη χώρα μου να αγοράσει το Eurofighter;

Δε φταίτε όμως εσείς. Φταίει ο Έλληνας πολίτης που ανέχεται προσβολές σαν τη δική σας αλλά και την ανεπάρκεια των πολιτικών, που κακώς επέλεξε να τον κυβερνούν!

Φιλικά

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

 

 

P

from ssta73 ssta73 on 2010-02-25 13:55
wait..Voting.. bad good
H ΓΝΗΣΙΑ ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΕΝNΟΙΑ ΤΟΥ ΜΑΓΚΑ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΓΚΙΑΣ. ... ΧΑΡΑΚΤΗ...
H ΓΝΗΣΙΑ ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΕΝNΟΙΑ ΤΟΥ ΜΑΓΚΑ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΓΚΙΑΣ. ...

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΓΚΙΑΣ ΠΑΛΙΑ ... ΗΤΑΝ Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΣΤΑ ΦΡΑΓΚΑ.
from ssta73 ssta73 on 2009-11-18 17:15
wait..Voting.. bad good

ο ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΌς χώρος στην πόλη του Ηρακλείου αυξάνει με γοργούς ρυθμούς.. Θυμίζει την Αθήνα του '92 με τα 100-200 άτομα....  και να φανταστεί κανείς ότι είναι πολοί εκείνοι που δεν έχουν ακόμα ενεργοποιηθεί..... λόγο καλής μεταχείρισης από το κράτος και τους προστάτες του.
from ssta73 ssta73 on 2009-10-26 14:28 2 comments
ελλας

from ssta73 ssta73 on 2009-01-30 11:14
wait..Voting.. bad good
2 comments
Ιός υπολογιστή μετατρέπεται σε επιδημία

Η μετάδοση ενός "σκουληκιού" σε υπολογιστές που έχουν σαν λειτουργικό σύστημα τα windows, παίρνει διαστάσεις επιδημίας.

Ο συγκεκριμένος ιός είναι γνωστός αρκετούς μήνες αφού έκανε την πρώτη του εμφάνιση τον Οκτώβρη του περασμένου χρόνου. Εδώ και λίγο καιρό όμως, μια ιδιαιτέρως τοξική έκδοση του, έχει αρχίσει να εξαπλώνετε στους υπολογιστές σε όλο τον κόσμο.

Εκτιμήσεις αναφέρουν ότι οι υπολογιστές που έχουν προσβληθεί από τον ιό είναι περίπου  9 εκατομμύρια και αυξάνονται δραματικά. Όσοι δεν έχουν κάνει ενημέρωση λογισμικού από την Μicrosoft είναι εκτεθειμένοι στον κίνδυνο να καταλειφθεί ο υπολογιστής τους από τον ιό.

Συμφώνα με την F-secure εταιρεία κατασκευής λογισμικού αντιμετώπισης ιόν μερικά από τα προβλήματα που προκαλεί ο ιός είναι:

Μπορεί να βγάζει εκτός δικτύου τους χρήστες. Αυτό γίνετε γιατί ο ιός χρησιμοποιεί όλο το εύρος ζώνης του δικτύου ψάχνοντας κωδικούς.
Ο ιός κάνει επανεκκίνηση του υπολογιστή και βάζοντας στα αρχεία του δικαιώματα διαχείρισης, τέτοια που ο χρήστης δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά με αποτέλεσμα η αντιμετώπιση του να είναι πολύ δύσκολη.
Το "σκουλήκι" εκτός των άλλων κατεβάζει αντίγραφα του εαυτού του από ιστοσελίδες και τοποθεσίες  του διαδικτύου τα οποία είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν ώστε να περιοριστούν.
Η Microsoft δημιούργησε μια ενημέρωση των windows την περασμένη εβδομάδα για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την καινούρια μορφή του ιού.  

Υπάρχουν στοιχειά ότι η καταγωγή του ιού είναι από την Ουκρανία καθώς στον κώδικα προγραμματισμού του υπάρχουν παράμετροι η όποιοι προσπαθούν να αποφύγουν την εξάπλωση του σε υπολογιστές της Ουκρανίας.

Τελευταίες πληροφορίες για τον ιό "Conficker" όπως εχει ονομαστεί, αναφέρουν ότι έχει χτυπήσει ένα μεγάλο μέρος των υπολογιστών της Βρετανίας.

Το BBC αναφέρει ότι υπολογιστές νοσοκομείων στο Σέφιλντ και του Βασιλικού ναυτικού καθώς και της Βασιλικής αεροπορίας έχουν πληγεί από τον ιό. Κάνοντας την επικοινωνία με το υπουργείο αμύνης της Βρετανίας πολύ δύσκολη, με αποτέλεσμα να γυρίσουν πίσω μερικά χρόνια χρησιμοποιώντας πατροπαράδοτους τρόπους επικοινωνίας όπως το χαρτί με το στιλό και το τηλέφωνο.

Πηγή Ημερησία
from ssta73 ssta73 on 2009-01-28 13:09
wait..Voting.. bad good
4 comments

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΣΒΟΛΗ VIRUS KAI AΦΟΥ ΤΟ NOD τον εβαλε σε καραντινα χωρις να μπορει να τον κάνει delete, ΣΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΣΕ SAFE MODE & ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΩ WINDOWS UPDATE ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΥΝΗΜΑ


ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟΝ VIRUS meta από επανεκίνηση όμως αναφέρει οτι χρησιμοποιήτε από αρχείο συστήματος


_________The site cannot continue because one or more of these Windows services is not running:

·                         Automatic Updates (allows the site to find, download and install high-priority updates for your computer)

·                         Background Intelligent Transfer Service (BITS) (helps updates download more quickly and without problems if the download process is interrupted)

·                         Event Log (keeps a record of updating activities to help with troubleshooting, if needed)

To make sure these services are running:
1. Click Start, and then click Run.
2. Type services.msc and then click OK.
3. In the list of services, double-click on Automatic Updates and then click Properties.
4. In the Startup type list, select Automatic and click Apply.
5. Verify that the Service status is started, if the Service Status is Stopped click on the Start Button.
6. In the list of services, double-click on Background Intelligent Transfer Service (BITS) and then click Properties.
7. In the Startup type list, select Manual and click Apply.
8. Verify that the Service status is started, If the Service Status is Stopped click on the Start Button.
9. In the list of services, double-click on Event Log and then click Properties.
10. In the Startup type list, select Automatic and click Apply.
11. Verify that the Service status is started, If the Service Status is Stopped click on the Start Button.

If this does not resolve the problem you may request help from one of the following resources.

For self-help options:

·                         Frequently Asked Questions

·                         Find Solutions

·                         Windows Update Newsgroup

For assisted support options:
Microsoft Online Assisted Support (no-cost for Windows Update issues)

from ssta73 ssta73 on 2008-12-15 10:11 tags politics
wait..Voting.. bad good

Είμαστε όλοι Έλληνες - Δημοσιευμένο κείμενο από τη Liberation

Η μεγάλης κυκλοφορίας γαλλική εφημερίδα "Liberation" με βαρυσήμαντο άρθρο της παίρνει ξεκάθαρα το μέρος των διαδηλωτών και δηλώνει "Είμαστε όλοι Έλληνες", ενώ ΕΞΗΓΕΙ τι συμβαίνει στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό (και παράλληλα "τα χώνει" και στη Γαλλία).

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

1 - Ουδείς υπενθυμίζει το γεγονός ότι η ζωή στην Ελλάδα έγινε πολύ ακριβή μετά την υιοθέτηση του Ευρώ, ο μέσος μισθός είναι κάτω από 1000 Ευρώ, στην πραγματικότητα 800 Ευρώ, ενώ οι τιμές των ειδών διατροφής το λιγότερο διπλασιάστηκαν.
2 - Ουδείς λέει ότι το Carrefour εξαγόρασε πολλά ελληνικά σούπερ-μάρκετ μετά την υιοθέτηση του Ευρώ, ότι η Εμπορική Τράπεζα (2η τράπεζα στην Ελλάδα), η Αγροτική Τράπεζα, η Γενική Τράπεζα εξαγοράστηκαν από γαλλικές τράπεζες, και συγκεκριμένα από ! την BNP. Ότι η απορύθμιση της αγοράς μετά την υιοθέτηση του Ευρώ οδήγησε στον καλπασμό των διεθνών εταιριών.
3 - Ουδείς λέει ότι η γαλλική πρεσβεία βρίσκεται εκεί μόνον ως αντιπρόσωπος αυτών των εταιριών, οι οποίες εξαγοράζουν τις ελληνικές,τουλάχιστον σε εκείνο το μέρος της αγοράς όπου παίζουν κάποιο ρόλο.
4 - Ουδείς λέει ότι το αεροδρόμιο των Αθηνών παραχωρήθηκε σε γερμανική εταιρία, ότι το λιμάνι του Πειραιά παραχωρήθηκε σε κινέζικη εταιρία. Σαν να λέμε ότι η Ελλάδα χάνει σιγά-σιγά τον έλεγχο των μέσων μεταφοράς.
5 - Ουδείς λέει ότι τα πολιτικά κόμματα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, βρίσκονται στα χέρια των ίδιων οικογενειών εδώ και γενεές. Τέλος, οι έλληνες ζούσαν πολύ καλύτερα πριν την υιοθέτηση του Ευρώ, το οποίο συνιστά καταστροφή. Για την ελληνική νεολαία το κόμμα της κεντροδεξιάς έγινε το σύμβολο αυτής της εκχώρηση! ς των δικαιωμάτων τους, των προσδοκιών τους.

Καλή τύχη στους φορείς της ελπίδας. Οι πολιτικοί γνωρίζουν ότι το κεφαλαιοκρατικό σύστημα πνέει τα λοίσθια, αλλά φοβούνται πολύ, πάρα πολύ μην χάσουν τα προνόμιά τους.
Και, αν οι πολιτικοί δεν το παραδεχτούν, τα πρόβατα θα γίνουν λύκοι.
Για τους Έλληνες το Ευρώ είναι μια καταστροφή, περιμένετε όμως, δεν είναι μόνο για τους Έλληνες, μου φαίνεται πως είναι για όλη την Ευρώπη. Η αγοραστική ικανότητα είναι πολύ πιο χαμηλή σε σχέση με το παρελθόν. Κι εδώ επίσης η κυβέρνηση κάνει τον κουφό, για αυτούς η κατάσταση βαίνει μια χαρά, υπάρχει μια κρίση, αλλά πέραν τούτου ουδέν.
Αλλά είναι φυσιολογικό ούτε καν να βλέπεις την κρίση να διέρχεται όταν παίρνεις μισθό 10000 Ευρώ το μήνα. Για κείνον όμως που κερδίζει 700 Ευρώ το μήνα ο τόνος δεν είναι ο ίδιος. Και νομίζω ότι οι νέοι δεν είναι ηλίθιοι,! ώστε να μην βλέπουν τι συμβαίνει. Εξ'' ου και όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Η μοναρχία των πολιτικών: οι νέοι δεν θέλουν πια αυτό το σύστημα.
Δισεκατομμύρια ξοδεύτηκαν για τις τράπεζες, δισεκατομμύρια ξοδεύτηκαν για αυτοκίνητα, δισεκατομμύρια ξοδεύτηκαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δισεκατομμύρια ξοδεύτηκαν για πολέμους, δισεκατομμύρια ξοδεύτηκαν για τη διαβίωση των πολιτικών, δισεκατομμύρια ξοδεύτηκαν για να βοηθήσουμε τις εταιρίες που ήδη διέθεταν δισεκατομμύρια, και για τους λαούς ψίχουλα.
Ωραία διανομή του πλούτου, ωραία δικαιοσύνη, οι συνταξιούχοι επιβιώνουν, οι νέοι δεν έχουν δουλειά, οι μισθωτοί παραπαίουν. Κανένα πρόβλημα αφού υπάρχουν όλα αυτά τα δισεκατομμύρια.
Είμαι Ελληνίδα και είμαι πολύ υπερήφανη. Να είστε σε ετοιμότητα. Τα > γεγονότα της Ελλάδας έρχονται στην Ευρώπη.
Ας ξαναγράψουμε το κείμενο βάζοντας στη θέση της Ελλάδας τη Γαλλία και έχουμε μια αρκετά ρεαλιστική απεικόνιση όσων μας περιμένουν τα επόμενα χρόνια (μήνες;).

Βλέποντας τα ρεπορτάζ των εφημερίδων και των ειδήσεων για όσα
συμβαίνουν στην Ελλάδα, δεν μπορεί παρά να μας έρχονται αβίαστα ορισμένες αναμνήσεις και να λέμε ότι τέτοιου είδους γεγονότα θα μπορούσαν κάλλιστα να συμβούν στη Γαλλία, αν η κυβέρνηση και ο Σαρκοζί δεν έπαιρναν κάποιες προφυλάξεις. Όλα τα συστατικά στοιχεία της ελληνικής εξέγερσης έχουν συναθροιστεί και εδώ, και ο Σαρκοζί δεν πρέπει να είναι πολύ ήσυχος αυτή τη στιγμή!

Από την Ελλάδα στη Γαλλία δεν είναι και πολύ μακριά. Μια σπίθα ίσως είναι αρκετή. Γάλλοι, άλλη μια φορά!
Σας καλώ από την Ιταλία: χρειαζόμαστε κάποια ελληνική διαδήλωση, διότι η κατάσταση στη χώρα μας είναι πραγματικά σοβαρή. Ο νεανικός πληθυσμός δεν κατανοεί την αξία της ζωής και των πραγμάτων. Ο Μπερλουσκόνι είναι κακός, όχι όμως το απόλυτο κακό. Άλλαξε τη ζωή των ιταλών (όλων των ιταλών, δεξιών, κεντρώων, αριστερών) διαμέσου της τηλεόρασης και η ιταλική κοινωνία νοιάζεται μονάχα να ερμηνεύσει την πραγματικότητα με τις κατηγορίες της τηλεόρασης: την ομορφιά, την επιτυχία. Και είναι κυρίως οι νέοι των 600 Ευρώ το μήνα (και λιγότερο!) που το κάνουν αυτό.
Είμαστε όλοι έλληνες!

Τα Νέα 11/12/08

from ssta73 ssta73 on 2008-12-09 09:57 tags politics
wait..Voting.. bad good
H Ν.Δ. την προηγούμενη φορά είχε πέσει με νεκρό!..... θυμάστε..... λέτε να εχουμε τα ίδια....

ΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ & ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΡΑ.... ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ......... 
from ssta73 ssta73 on 2008-12-08 09:57 tags politics
wait..Voting.. bad good
9 comments
-.............η ζωη συνεχίζεται.....................ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΡΟΜΟ (ΔΕΝ;;;) ΖΗΤΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ....

η ιστορια επαναλαμβάνεται....... ΝΟΕΜΒΡΗΣ '85.........

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ..... ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΛΙΓΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ....

ΠΙΚΡΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ : ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.... ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ & ΞΕΡΩ ... ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΙΑΠαιΔΑΓΩΓΗΣΩ.....

-...
ΑΘΕΛΑ ΜΑΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.... Η΄ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ???

----- ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΌΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ.... 

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.....