0.112
thk thk Δευ. 31 Αυγ. 2020 3:00 0 views
https://www.youtube.com/watch?v=fFVW2AA6ID4 ηρθε τωρα να μας πει ο κουτσουμπας για φινλαδικο πανκ οταν μας φερνανε εδω σιντι elakilaiset https://www.youtube.com/watch?v=fFVW2AA6ID4
thk thk Δευ. 31 Αυγ. 2020 1:01 0 views 2 σχόλια
Εχω δυο γατες .Μια θυληκια την Σατανωλη που δεν ειναι γατα μου καθως ειναι ανεξαρτητη και απο επιλογη μας ανεχεται και δεν την νοιαζει αν τη ταϊσουμε ή οχι (αφηνει πρωτα τις αλλες γατες να τρωνε) καθως ειναι michael jordan ,και τον babaquita υπεργηρος ανω των 16 και οπως λεω ο καλυτερος πωλητης του κοσμου. Αυτοπ δεν σημαινει ομως οτι εχθροι μου στην τρεχουσα συγκυρια ειναι οι φιλοζωοι. Κατι χιπστερς που δεν ξερουν τι να πουν για τους μεταναστες αλλά για τα αδεσποτα θα πανε στην αστυνομια να κανουν καταγγελια.. Επειδη βαριεμαι να επεκτεινομαι ..... https://www.newsbeast.gr/world/arthro/2409073/megala-pragmata-pou-eginan-apo-ta-mochthirotera-terata-tis-istorias """ Οι ναζί ήταν υπέρμαχοι των δικαιωμάτων των ζώων paterarrstisjerqwww3 Μπορεί τους ανθρώπους να τους μισούσαν και να έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να εξαφανίσουν πληθυσμιακές ομάδες από τον χάρτη, όταν μιλάμε όμως για ζώα το Γ’ Ράιχ μοιάζει εξαιρετικά καλοκάγαθο. Ο Χίτλερ και ο Γκέμπελς ήταν χορτοφάγοι για να μην κάνουν κακό στα ζώα και ειδικά ο σκοτεινός μετρ της προπαγάνδας υιοθέτησε ιδιαίτερα προστατευτικές για τα ζώα πολιτικές που δημιούργησαν όσο να πεις ένα κλίμα που έδωσε καλή πάσα στο πώς φερόμαστε σήμερα στα ζώα. Οι ναζί πέρασαν μια σειρά από νόμους για να κάνουν τις σφαγές των ζώων κτηνοτροφίας όσο πιο ανώδυνες γινόταν. Ακόμα και για τους αστακούς και τα καβούρια είχαν λάβει ειδική μέριμνα ώστε να περιορίζεται το μαρτύριό τους μέχρι να φτάσουν στο πιάτο. Το ίδιο έκαναν και για τα ζώα κτηνοτροφίας, διαθέτοντας πια ένα ρητό πλαίσιο αναφοράς για το πώς να φονεύονται χωρίς να βασανίζονται. Και σε μια από αυτές τις περιπτώσεις που η Ιστορία έχει μια διεστραμμένη αίσθηση της ειρωνείας, ήταν η πρώτη ποτέ κυβέρνηση που απαγόρευσε τη ζωοτομία, την ανατομία των ζώων δηλαδή για ερευνητικούς σκοπούς. Για τους ανθρώπους το Γ’ Ράιχ δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει ό,τι πιο αντιδεοντολογικό και απάνθρωπο πείραμα, για τα ζώα μια φορά θεσμοθέτησε αυστηρότατους περιορισμούς, οι οποίοι υιοθετήθηκαν κατόπιν απ’ όλο τον πολιτισμένο κόσμο. """
από bou bou 2020-09-06 13:53
Ολοι οι ναζι εινια φιλοζωοι => ολοι οι φιλοζωοι ειναι ναζι . Κακα μαθηματικα ή καλη προπαγανδα
από thk thk 2020-09-08 02:51
ο καθε ανθρωπος ειπα μετα εχει ενα αποθεμα αλληλεγγυης οχι μεγαλο.
Το που θα κατευθυνει πρωτιστως αυτην την αλληλεγγυη ειναι το θεμα.
thk thk Κυρ. 30 Αυγ. 2020 2:51 39 views
εκανα μια αναδημοσιευση για το μαγιορκινη αλλα δεν φαινεται γιατι ερχεται η συντελεια του κοσμου και κανεις σε λιγο δεν θα μπορει να γραψει κωδικα χωρις τραγικα λαθη - μονο λαθη. Προσαρμοζομαι ομως για να σας πω. Μαγιορκινης..Θα πηγαινατε ποτε σε γιατρο με ονομα Μαγιορκινης? Οχι .. Θα πηγαινατε σε αστρολογο ή ομοιοπαθητικο με ονομα Μαγιορκινης? ΝΑι. (πρωτο τεστ το ενστικτο του ονοματος). ο ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ ειναι φιλος του Κικιλια απο το γυμνασιο.Παιζανε μονά μπασκετ το βραδυ στη Νεα Σμυρνη .Δεν ειναι Γιατρος.Στον Πανιωνιο τον κοψανε στο τσακ γιατι τότε ειχε πολυ υλικο Ο Πανιωνιος στα παιδικοεφηβικα.Εκτοτε γραφτηκε ΜΑΚΙ,ΔΑΠ και ειναι αδερφικος φιλος του Κικιλια..
thk thk Κυρ. 30 Αυγ. 2020 2:51 0 views
https://www.youtube.com/watch?v=w7RTLQdrhcQ Εχει ζεστη και τι να βαλεις ? να βαλεις ρεγγε θα βαρυνεις,Να βαλεις τρανς θα μπαηλντισεις, να βαλεις ροκ θα σε παρει απο κατω..Βαλε ενα πανκ ροκ του 1993 Pennywise βασικα πραγματα να τονωθεις ευχαριστα..
thk thk Σαβ. 29 Αυγ. 2020 18:21 0 views
Nations on Fire - Burn Again (Full Album) - YouTube
thk thk Σαβ. 29 Αυγ. 2020 1:35 0 views
kanoniki timi
thk thk Παρ. 28 Αυγ. 2020 14:50 0 views 2 σχόλια
ε οχι ρε φιλε...πόιος αλλος εχει γενεθλια στις 25 αυγουστου ???? https://9to5linux.com/happy-29th-birthday-linux
από cHARaKter cHARaKter 2020-08-29 23:12
καρμικη συμπτωσις :)
από bou bou 2020-08-30 11:58
Ε ναιιι!! Το συμπαν κατι θελει να.σου πει
thk thk Παρ. 28 Αυγ. 2020 2:01 0 views
Raising The Bar (Stray Remix) - YouTube
thk thk Παρ. 28 Αυγ. 2020 1:52 0 views
προετοιμαζομαι ψυχολογικα εδω και μηνες για να εκδωσω το καοτονικ βερσιον 2.0