...you a go tired fee see me face, cant' get me out a the race...
politics , economy
from ssta73 ssta73 on 2011-07-22 16:53
ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ... ΦΙΛΟΙ/ΕΣ ΜΑΣ ... ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!! .

from ssta73 ssta73 on 2011-07-22 16:33
wait..Voting.. bad good
Αγαπητοί ... Φίλοι/ες ... μας ... σας περιμένουμε ... !!!.Αγαπητοί ... Φίλοι/ες ... μας ... σας περιμένουμε ... !!!.
from ssta73 ssta73 on 2011-06-29 00:33
wait..Voting.. bad good
2 comments
http://alterthess.gr/content/%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BB%CE%BA%CE%AF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%8E%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD

βιντεο -σοκ
from ssta73 ssta73 on 2011-06-26 12:01
wait..Voting.. bad good
4 comments
id:8304 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑ?
http://www.youtube.com/watch?v=zcU4FsFvcm0&feature=related
from ssta73 ssta73 on 2011-06-07 13:28
wait..Voting.. bad good
2 comments
Μια μέρα ο πατέρας γυρίζει σπίτι απ' τη δουλειά. Πτώμα στην κούραση, πηγαίνει στο δωμάτιο του15χρονου γιου του. Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώνει ότι το κρεβάτι του παιδιού είναι στρωμένο στην εντέλεια.  Μυρίζει λάτρα νοικοκυράς και όλα είναι τακτοποιημένα. Στη θέση τους. Ο Βαγγέλης όμως δεν είναι εκεί
ΚΑΘΩΣ κοιτάζει απορημένος το μέχρι πρότινος αχούρι του γιόκα του, βλέπει πάνω στο γραφείο του έναν μεγάλο φάκελο, που γράφει: «Για τον μπαμπά!».

Ταραγμένος, ανοίγει δειλά δειλά τον φάκελο και διαβάζει το γράμμα:

ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΕ μου πατέρα.

Σου γράφω αυτό το γράμμα για να σε αποχαιρετήσω. Φεύγω για πάντα για να γλιτώσω απ' την κατακραυγή του κόσμου. Κλέφτηκα με τον Μπάμπη, τον γιο της κυρα-Κούλας, μιας κομμώτριας απ' τα Άσπρα Χώματα. Τον λατρεύω, μπαμπά, κι εκείνος με αγαπά αληθινά. Δεν είχα βιώσει ξανά τον πραγματικό έρωτα, το άγριο πάθος, με κανένα άλλο αγόρι στο σχολείο. Μόνο ο Μπάμπης με κάνει να αισθάνομαι έτσι. Τόση ένταση! τέτοια ηδονή! Το ξέρω ότι σε σοκάρω μ' αυτά μου τα λόγια, αλλά βρισκόμουν σε αδιέξοδο. Ο Μπάμπης είναι  πολύ καλό παιδί. Μπορεί να μην εγκρίνεις τα τατουάζ που έχει σ' όλο του το σώμα και τα τέσσερα σκουλαρίκια που φοράει στη μύτη. Αν τον γνωρίσετε, όμως, εσύ και η μαμά, θα καταλάβετε γιατί τον αγαπώ τόσο βαθιά. Τα 'χουμε σκεφτεί όλα. Αυτή τη στιγμή που διαβάζεις το γράμμα, πετάμε για Άμστερνταμ. Εκεί θα ενωθούμε για πάντα με τα ιερά δεσμά του γάμου.
Μόλις αποκτήσουμε λίγα χρήματα, σκεφτόμαστε να υιοθετήσουμε ένα παιδί.

Έτσι θα ολοκληρωθεί η οικογενειακή μας ευτυχία! Ο Μπάμπης μου άνοιξε τα μάτια. Μ' έκανε να καταλάβω τις ευεργετικές επιδράσεις που  έχει η μαριχουάνα στον οργανισμό μου. Όλα όσα ακούγονται γι' αυτήν είναι απλά προκαταλήψεις και ψέματα.
Στο Άμστερνταμ, όπου σκοπεύουμε να μείνουμε για αρκετό  καιρό, ονειρευόμαστε να καλλιεργούμε φούντα σε δικό μας ιδιόκτητο χωραφάκι και να ζούμε απ' την παραγωγή. Κάτι σαν αγρότες, δηλαδή, αλλά στο πιο προχωρημένο. Ίσως καταφέρουμε να κάνουμε και εμπορικές ανταλλαγές. Σκεφτόμαστε να δίνουμε το χασίς και να προμηθευόμαστε την κοκαΐνη και τα χάπια "έκστασι" που χρειαζόμαστε.
ΝΑ προσεύχεσαι για εμάς! Και ιδιαίτερα για τον Μπάμπη. Να παρακαλάς ώστε να βρεθεί γρήγορα μια θεραπεία για το AIDS. Για να 'ναι ο άντρας μου και πάλι υγιής. Του αξίζει μια καλύτερη ζωή. Θέλω να μην ανησυχείς για μένα. Είμαι 15 χρόνων και ξέρω πολύ καλά να φροντίζω τον εαυτό μου. Δεν θα κάνω καμιά αταξία. Απλά θέλω να ζήσω ελεύθερα τον έρωτα στο πλευρό του άντρα της ζωής μου.

Με αγάπη
ο γιος σου, Βαγγέλης.

ΥΓ.
Μπαμπά, τίποτα απ' τα παραπάνω δεν είναι αλήθεια. Έχω έρθει στο σπίτι του Νίκου και παίζουμε Playstation. Απλά σου έγραψα αυτό το γράμμα για να σου υπενθυμίσω
ότι υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα στη ζωή απ' τον έλεγχο με τους βαθμούς που' ναι στο συρτάρι του γραφείου μου. Δε χάθηκε δα κι ο κόσμος που 'χω σε έξι μαθήματα κάτω απ' τη βάση! Δε χαίρεσαι που βρίσκομαι δυο στενά πιο κάτω και δεν τα' χω με τον Μπάμπη;
Σ' αγαπάω πολύ! Πάρε με τηλέφωνο όταν δεν θα θες πια να με σφαλιαρίσεις, για να γυρίσω σπίτι. Έχω αρχίσει και πεινάω.

from ssta73 ssta73 on 2011-06-06 01:29
1 1 votes
wait..Voting.. bad good
8 comments

ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΣΤΕΙΛΕ  ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ (ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΤΛ) ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ  ΜΜΕ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΚΤΛ) ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ .....ΑΓΡΑΦΑ...ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑΚύριε Διευθυντά,

 

Η ουσία και η υλοποίηση πρακτικά του συνθήματος, το οποίο προτάχθηκε την περίοδο αυτή, είναι η μόνη διέξοδος σήμερα για να μην καταστραφούμε σαν χώρα, για να μην οδηγηθούμε σε εικόνες παρόμοιες των κατοχικών και των πρώτων μετακατοχικών χρόνων.

 

Ας ξεκαθαρίσουμε τι εννοούμε κλεμμένα. Κλεμμένα είναι όλα τα χρήματα που αποκτήθηκαν με μη νόμιμο τρόπο, από μίζες,  φοροδιαφυγή και γενικά κάθε εγκληματική οικονομική πράξη.

 

Που είναι αυτά τα κλεμμένα; Άλλοι τα έχουν διασκορπίσει επενδύοντάς τα δεξιά και αριστερά, άλλοι τα έφαγαν στην λεγόμενη καλή ζωή άλλοι τα τοποθέτησαν σε ασφαλή μέρη στο εξωτερικό και άλλοι τα διαχειρίστηκαν και με τους τρεις παραπάνω τρόπους.

 

Πως μπορούμε να ξεκινήσουμε έναν έλεγχο ο οποίος μπορεί να κλιμακωθεί και που θα αφορά όλες τις περιπτώσεις, χωρίς καμία μα καμία παρέκκλιση.

 

Σας παραθέτω επιστολή μου σε βουλευτή της περιφέρειάς μας, από τον οποίο ζήτησα να προσπαθήσει να υλοποιηθεί το παραπάνω σε μία συγκεκριμένη κατεύθυνση που είναι πολύ πρόσφορη.

 

Κύριε βουλευτά,

 

Σου στέλνω μία σκέψη μου, που θεωρώ δεδομένο ότι είναι σκέψη και πολλών άλλων, προκειμένου εσύ σαν ενδιάμεσος του λαού να την προωθήσεις, αφού βεβαίως την ασπασθείς, για να νομοθετηθεί.

 

Ξέρουμε πολύ καλά τι συνέβη αυτό το χρονικό διάστημα της κρίσης. Πως κινήσεις όλων ημών επιβάρυναν και επιβαρύνουν τα πράγματα.

 

Είναι πολλά τα γεγονότα στα οποία μπορούμε να εστιαστούμε προκειμένου να δούμε πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Εγώ θα αναφερθώ εδώ σε ένα συγκεκριμένο γεγονός, την ανάληψη πολύ σημαντικών ποσών από τις ελληνικές τράπεζες από φυσικά, αλλά και νομικά ίσως πρόσωπα και την διοχέτευσή τους σε άλλες του εξωτερικού αλλά και γενικότερα στις τεράστιες καταθέσεις, όπως φημολογείται, των ελλήνων πολιτών στο εξωτερικό.

 

Σύμφωνα με την νομοθεσία μας o κάτοικος αυτής της χώρας, πρέπει να δηλώνει όλα τα εισοδήματα τα οποία αποκτά σε οποιοδήποτε σημείο της γης και να φορολογείται στην χώρα μας με τις ισχύουσες διατάξεις, αφού φυσικά συμψηφίσει τον φόρο που κατέβαλε στις άλλες χώρες, που απέκτησε εισοδήματα. Όλοι λοιπόν οι μόνιμοι κάτοικοι αυτής της χώρας πρέπει να δηλώνουν όλα τους τα εισοδήματα ανεξάρτητα του πως αποκτήθηκαν, ανεξάρτητα αν φορολογούνται ή όχι, προκειμένου να μπορούν να αποδείξουν πως απέκτησαν οποιοδήποτε περιουσιακό τους στοιχείο εάν κληθούν από την αρμόδια οικονομική υπηρεσία στην οποία υπάγονται.

 

Από που να ξεκινήσουμε έναν έλεγχο; Απαντώ από αυτούς που μας έδωσαν τέτοια αιτία. Ποιοι είναι αυτοί; Είναι προφανές ότι αυτή την στιγμή μία κατηγορία στην οποία μπορεί και πρέπει να εστιαστεί ο έλεγχος, είναι αυτοί που βγάζουν χρήματα έξω από την χώρα μας, αλλά θα έλεγα επεκτείνοντάς το, όλοι οι καταθέτες στο εξωτερικό, που πρέπει να βρεθούν ένας-ένας, αυτό είναι το χρέος σας. 

 

Ασφαλώς μπορώ να κατανοήσω την αμυντική ψυχολογία που δημιουργείται εν μέσω κρίσεων προκειμένου να περισωθεί ότι είναι δυνατόν, από αυτούς που έχουν την ικανότητα να το κάνουν.

 

Δεν δέχομαι όμως σαν έλληνας πολίτης και φορολογούμενος να μην ελεγχθεί η προέλευση των χρημάτων, που φεύγουν από την χώρα μας ή είναι κατατεθειμένα σε τραπεζικά ιδρύματα του εξωτερικού ή ακόμα-ακόμα έχουν επενδυθεί σε ακίνητα του εξωτερικού από έλληνες πολίτες..

 

Αν ελεγχθεί  και αποδειχθεί ότι έχουν δηλωθεί και φορολογηθεί, κανένα πρόβλημα.

 

Να δούμε λοιπόν, ποιοι είχαν και έχουν αυτή την ικανότητα;  (Της εξαγωγής χρημάτων στο εξωτερικό ή της κατάθεσης χρημάτων στο εξωτερικό)

 

Την έχουν κατά κύριο λόγο αυτοί που φοροδιέφυγαν αισχρά όλα τα προηγούμενα χρόνια, αυτοί που τσέπωσαν πολύ μαύρο χρήμα, κλέβοντας ασύστολα το δημόσιο αλλά και τον ιδιώτη. Αυτοί λοιπόν έρχονται και ρίχνουν άλλη μία γροθιά στην αποδυναμωμένη ελληνική οικονομία αποτραβώντας αυτά τα λερωμένα χρήματα από τις τράπεζες με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη βύθισή μας.

 

Αυτοί λοιπόν που είχαν ηθική υποχρέωση να στηρίξουν την ελληνική οικονομία δαπανώντας και επενδύοντας στην Ελλάδα τα μαύρα τους χρήματα, τα έβγαλαν και τα επένδυσαν στο εξωτερικό.

 

Θεωρώ ότι γι αυτούς οι οποίοι είναι γνωστοί, έπρεπε άμεσα να κινηθούν οι διατάξεις περί ξεπλύματος μαύρου χρήματος, να κληθούν να δικαιολογήσουν με βάση έναν αυστηρό έλεγχο πόθεν έσχες με τις ισχύουσες διατάξεις, την προέλευση τους.

 

Η πρόταση, η οποία θεωρώ ότι εκφράζει σχεδόν το 100% του ελληνικού λαού:

 

Όσα δεν δικαιολογούνται να φορολογηθούν εφάπαξ με τον μεγαλύτερο εν ισχύ συντελεστή της φορολογικής κλίμακας των φυσικών προσώπων,  χωρίς καμία άλλη ποινή ή προσαύξηση και χωρίς την δυνατότητα προσφυγών ή ενστάσεων. (Ας νομοθετήσουν, οι σοφοί νομικοί μας, θα βρουν την άκρη και τα νομικά τερτίπια για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο). Αυτοί τουλάχιστον αποδεδειγμένα έχουν να το δώσουν και ηθικά πρέπει να το δώσουν αυτό το ποσό. Τα υπόλοιπα πλέον άσπρα χρήματά τους, να τα κάνουν ότι θέλουν και να τα διαθέσουν όπως θέλουν, με τις ευλογίες του ελληνικού λαού.

 

Προσοχή αυτά που θα πληρώσουν σαν φόρο δεν ήταν δικά τους χρήματα.

 

Έτσι θα ικανοποιηθεί μερικώς το αίσθημα περί δικαίου και ο ελληνικός λαός θα μπορέσει να αντέξει περισσότερες θυσίες ακόμα.

 

Σαν οικονομολόγος ελεύθερος επαγγελματίας με τις γνώσεις που έχω, θεωρούσα δεδομένο ότι η πολιτεία μας θα είχε κινηθεί ήδη στην κατεύθυνση αυτή. Όταν με ρωτούσαν συμπολίτες μας να τους συμβουλεύσω για την τοποθέτηση των χρημάτων τους σε τράπεζες του εξωτερικού, τους απαντούσα ότι με βάση την κρισιμότητα των στιγμών θα έπρεπε να θεωρούν σίγουρο τον φορολογικό έλεγχο γι' αυτή την πράξη και εάν δεν είχαν δηλώσει αυτά τα εισοδήματα, να μην προβούν σε καμία κίνηση. Δυστυχώς η κυβέρνηση αυτή, που κλήθηκε να διαχειριστεί ένα πόλεμο με διέψευσε οικτρά.

 

Αυτό που θεωρούσα αυτονόητο ειδικά κάτω από αυτές τις περιστάσεις η πολιτεία δεν το κάνει, γιατί πολύ φοβάμαι ότι είναι μπλεγμένη άγρια και η ίδια. Αυτό ισχύει για όλο το πολιτικό μας σύστημα γιατί αυτή την αυτονόητη πρόταση δεν την έχει διατυπώσει με ενάργεια κανείς μέχρι τώρα.

 

Ο Καρατζαφέρης και ο Σαμαράς, προτείνουν να χορηγηθεί ασυλία σε όλους αυτούς, για να φέρουν τα χρήματά τους πίσω.

 

Όχι κύριοι δεν συμφωνούμε, γιατί πρώτο δεν θα τα φέρουν, αλλά το κυριότερο ένα μεγάλο μέρος του χρέους μας είναι αυτά τα “κλεμμένα” χρήματα, τα οποία πρέπει να τα επιστρέψουμε πίσω, παίρνοντας τουλάχιστον πίσω τα μισά με την φορολογία που προτείνω.

 

Υπολογίζω ότι το ελληνικό κράτος θα μπορέσει να εισπράξει ένα τεράστιο ποσό που θα μειώσει το χρέος μας σε μεγάλο βαθμό. Ένα μέρος αυτών των εκτάκτων εσόδων είναι αναγκαίο να μετακυλιθεί στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων για ενδυνάμωση της αναπτυξιακής προοπτικής.

 

Το σημαντικότερο όμως από όλα είναι πως θα εφαρμοστεί άμεσα  με άμεσα αποτελέσματα χωρίς χρονοτριβή αυτή η νομοθετική διάταξη.

 

Πρόταση: Να νομοθετηθεί ο έλεγχος να γίνει παράλληλα από εφορίες και ιδιώτες (ελεγκτικές εταιρίες με την χρήση και πολλών ειδικών ελευθέρων επαγγελματιών) με συγκεκριμένη αμοιβή (π.χ. 0,5 ή και λιγότερο, επί των εισπράξεων) οι οποίες θα κινηθούν και θα ενημερώνουν ένα πρόγραμμα στην βάση του TAXIS στο οποίο θα προσδιορίζεται με όλες τις ασφαλιστικές δικλείδες, η ακριβής αποταμίευση εισοδημάτων όλων των εμπλεκομένων. Τα εισοδήματα που δεν θα δικαιολογούνται θα φορολογούνται με τον παραπάνω τρόπο.

 

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό εάν πραγματικά επιθυμούμε να σώσουμε την  χώρα και τα παιδιά της.

 

Υ.Γ. Πιστεύω ότι αυτή την σκέψη μου την έχει επεξεργαστεί ήδη η κυβέρνηση, εάν δεν το έχει κάνει το θεωρώ εγκληματικό.

 

Μετά τιμής

 

Φιλιππίδης Γιώργος του Ανδρέα

Οικονομολόγος

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

 

from ssta73 ssta73 on 2011-05-30 23:55
wait..Voting.. bad good
28 comments
http://www.youtube.com/watch?v=OYC-QdVoTrA&feature=player_embedded#at=627

..... ΩΡΑΙΟΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ .... ΜΕ ΤΑ ΣΚΕΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥΣ .... ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ...
from ssta73 ssta73 on 2011-05-24 04:49
wait..Voting.. bad good
ποιος-εχει-τη-μπαλα ποιος-εχει-τη-μπαλα
from ssta73 ssta73 on 2011-04-30 01:25
wait..Voting.. bad good
Αξιότιμε πελάτη του PlayStation Network/Qriocity:

Όπως διαπιστώσαμε, μεταξύ 17ης και 19ης Απριλίου 2011 ορισμένες πληροφορίες λογαριασμών χρηστών στις υπηρεσίες PlayStation Network και Qriocity τέθηκαν σε κίνδυνο λόγω μιας παράνομης και μη εξουσιοδοτημένης εισβολής στο δίκτυό μας. Σε απάντηση στην εν λόγω εισβολή, προβήκαμε στις εξής ενέργειες:
  • Απενεργοποιήσαμε προσωρινά τις υπηρεσίες PlayStation Network και Qriocity,
  • Αναθέσαμε σε μια ανεξάρτητη, αναγνωρισμένη εταιρεία ασφάλειας να διεξαγάγει διεξοδική έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη, και
  • Λάβαμε ταχύτατα μέτρα για την ενίσχυση της ασφάλειας και της υποδομής του δικτύου μας, ανακατασκευάζοντας το σύστημά μας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών.
Εκτιμούμε βαθύτατα την υπομονή και την κατανόησή σας ενώ εμείς προβαίνουμε σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την επίλυση των ζητημάτων αυτών όσο το δυνατό πιο σύντομα και πιο αποτελεσματικά.

Παρότι οι λεπτομέρειες του περιστατικού ακόμη ερευνώνται, πιστεύουμε ότι ένα μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο απέκτησε παράνομα τις ακόλουθες πληροφορίες που μας έχετε παράσχει: όνομα, διεύθυνση (πόλη, νομός/δήμος, ταχυδρομικός κωδικός), χώρα, διεύθυνση email, ημερομηνία γέννησης, κωδικός πρόσβασης, όνομα χρήστη για σύνδεση στο PlayStation Network/Qriocity, και ψευδώνυμο/online ID (ηλεκτρονικό αναγνωριστικό) για το PSN. Σε κίνδυνο επίσης ενδέχεται να έχουν τεθεί τα δεδομένα του προφίλ σας, συμπεριλαμβανομένου του ιστορικού αγορών και της διεύθυνσης τιμολόγησης (πόλη, νομός, ταχυδρομικός κωδικός), καθώς και οι ερωτήσεις ασφάλειας για τον κωδικό πρόσβασης στα PlayStation Network/Qriocity. Εάν είχατε εξουσιοδοτήσει ένα δευτερεύοντα λογαριασμό για προστατευόμενο μέλος σας, το εν λόγω μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο ενδέχεται να έχει αποκτήσει και τα αντίστοιχα στοιχεία του προστατευόμενου μέλους σας. Αν και προς το παρόν δεν έχουμε πληροφορίες για παράνομη πρόσβαση σε στοιχεία πιστωτικών καρτών, δεν είμαστε σε θέση να αποκλείσουμε αυτό το ενδεχόμενο. Εάν έχετε παράσχει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μέσω του PlayStation Network ή του Qriocity, σας προειδοποιούμε, για δική σας ασφάλεια, ότι ενδεχομένως ο αριθμός πιστωτικής κάρτας (εκτός του κωδικού ασφαλείας) και η ημερομηνία λήξης να έχουν αποκτηθεί παράνομα από ένα μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Για δική σας ασφάλεια, σας προτρέπουμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με δόλιες επικοινωνίες μέσω email, τηλεφώνου και ταχυδρομείου που ενδέχεται να σας ζητήσουν προσωπικά ή ευαίσθητα δεδομένα. Η Sony δεν θα επικοινωνήσει με κανέναν τρόπο μαζί σας, ούτε μέσω email, για να ζητήσει τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, τον προσωπικό σας αριθμό κοινωνικής ασφάλισης, τον ΑΦΜ σας, παρεμφερή αριθμό ή άλλα προσωπικά σας στοιχεία. Εάν σας ζητηθούν τέτοιες πληροφορίες, σας διαβεβαιώνουμε ότι το πρόσωπο που σας τις ζητά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη Sony. Όταν ολοκληρωθεί η αποκατάσταση των υπηρεσιών PlayStation Network και Qriocity, σας συνιστούμε να συνδεθείτε και να αλλάξετε τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης. Επιπλέον, εάν χρησιμοποιείτε το προσωπικό σας όνομα χρήστη/κωδικό πρόσβασης PlayStation Network ή Qriocity για άλλες μη σχετιζόμενες υπηρεσίες ή λογαριασμούς, σας συνιστούμε να τα αλλάξετε και εκεί. 

Προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν κατάχρηση ταυτότητας ή άλλη οικονομική απώλεια, σας προτρέπουμε να παραμένετε σε επιφυλακή, παρακολουθώντας τακτικά τις καταστάσεις λογαριασμού/πιστωτικής κάρτας σας και τα λοιπά σχετικά έγγραφα. 

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας διερεύνησης του εν λόγω περιστατικού και σας ζητούμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση. Οι ομάδες μας δουλεύουν εντατικά πάνω στο θέμα και οι υπηρεσίες μας θα αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατό. Η Sony αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά το θέμα της προστασίας των πληροφοριών και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ώστε να διασφαλίσουμε τη λήψη πρόσθετων μέτρων για την προστασία των προσωπικών σας στοιχείων. Η παροχή ποιοτικών και ασφαλών υπηρεσιών ψυχαγωγίας στους πελάτες μας αποτελεί σταθερά πρώτη μας προτεραιότητα. Εάν έχετε επιπλέον απορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο gr.playstation.com/psnoutage.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα της Sony Network Entertainment και της Sony Computer EntertainmentΗ Sony Network Entertainment Europe Limited (πρώην PlayStation Network Europe Limited) είναι θυγατρική της Sony Computer Entertainment Europe Limited, υπεύθυνης ελέγχου των προσωπικών δεδομένων PlayStation Network/Qriocity.
SONY make.believe
 
Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτό είναι ένα αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, έτσι οι απαντήσεις σε αυτή την διεύθυνση δεν μπορούν να λάβουν απάντηση.

2011 Sony Computer Entertainment Europe.

eu.playstation.com